A tévés podcasted

Sorozat Váró

Sorozat Váró

#2 - Megérkezett a tél (az Emmy jelölésekkel együtt)

2017. július 19. - Sorozat Váró

Elképesztően boldoggá tettetek minket azzal, hogy jóval többen hallgattatok bele az első podcast részünkbe, mint vártuk. Igazán bízunk benne, hogy láttatok bennünk annyi potenciált, hogy most ismét hallgatóink között üdvözölhetünk mindenkit. Kéréseiteknek megfelelően ezután itt a blogon listázni is fogjuk a lejátszó után, hogy pontosan milyen sorozatokról is beszéltünk. Ezen kívül a lejátszóban jelöljük a spoileres részeket nektek.
Ha bármilyen egyéb ötletetek vagy kérdésetek van, írjatok nekünk!

Második adásunkban örülünk a 13. Doctor kihirdetésének, röviden szemezgetünk az Emmy jelöltek listájáról (miközben értetlenkedünk a mindig vicces kategóriákba sorolásokon) és részletekbe merülve elemezgetjük a Trónok harca hetedik évadának premier epizódját, mint a héten látottak kiemelt elemét. 

Tartsatok velünk most is!

A részletesebben megemlített sorozatok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatvaro.blog.hu/api/trackback/id/tr6312675533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása